Puzzels

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Puzzels

Sportvloer puzzeltegels

Bent u op zoek naar een vloer die u niet hoeft te verlijmen, snel kunt leggen en indien nodig vrij makkelijk kunt verplaatsen? Dan zijn onze sportvloer puzzeltegels een goede optie. Hiermee kunt u zelf op een vrij simpele en efficiënte manier een professionele fitnessvloer realiseren. Afhankelijk van de gekozen dikte zijn de vloeren geschikt voor bijna elk type sport, van yoga, fitness tot aan crossfit. Maar ook als werk, winkel of expositieruimtes is deze vloer zeer geschikt. Maar denk ook aan winkels, expositieruimtes, beurzen en als projectvloer.

De Envirofloor puzzeltegels van Fitnesstegel.nl zijn onderdeel van het Envirosport sportvloeren assortiment en staan bekend om hun hoge slijtvastheid, fraaie uiterlijk en hoge kwaliteit. De puzzeltegels worden geproduceerd in Zwitserland door middel van een innovatief en milieuvriendelijk koud productieproces. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van SBR rubber afkomstig van vrachtwagenbanden van West-Europese afkomst die voldoen aan de strengste normeringen ten aanzien van PAK’s en carbon black. Dit in combinatie met een hoge persing en een hoogwaardige PUR-binder maken de puzzelvloeren extreem elastisch en slijtvast.

Sportvloer puzzeltegel; welke dikte moet ik gebruiken?

≥ 4mm: Cardio, spinning, fysiotherapie, yoga, winkels, beurzen, entrees

≥ 6mm: Krachttoestellen, groepslessen,

≥ 8mm: Functional training, lichte gewichten, aerobic, tai chi

≥10mm: Ijsbanen, ski verhuur, kabelbanen, golfbanen (entree, caddy room, etc.)

≥12mm: Crossfit, vrije gewicht zones

Het plaatsen van de puzzeltegels is een vrij makkelijke klus die in een vrij kort tijdsbestek kan worden gerealiseerd, in de meeste gevallen kunnen de puzzel tegels los worden geplaatst. Let bij het leggen goed op de legrichting, welke zijde er boven ligt (zie puntje) en volg de montage instructies nadrukkelijk. Hierdoor realiseert u waarschijnlijk het mooiste en lang blijvende resultaat. Bij intensief gebruik adviseren wij u om in ieder geval de randen vast te leggen met dubbelzijdige tape.

Eigenschappen: comfortabel, slijtvast, antislip, eenvoudig te reinigen, (geluid)dempend.

Sportvloer puzzeltegels - Snel en makkelijk te leggen