Rollen

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Rollen

Sportvloer op rol

Voor een strakke en comfortabele fitnessvloer met zo weinig mogelijk naden kiest u natuurlijk voor een sportvloer op rol. Hiermee kunt u relatief eenvoudig en snel een groot oppervlakte voorzien van een dempende rubberen vloer. Afhankelijk van de gekozen dikte zijn Envirofloor fitnessvloeren geschikt voor bijna elk sport sporttoepassing waar getraind wordt (tot middelzware gewichten). Ook voor andere functionele toepassingen zijn deze vloeren geschikt denk hierbij bijvoorbeeld aan winkels, expositieruimtes, beurzen of werkruimtes. Onze Envirofloor rubber fitnessvloeren zijn onderdeel van het Envirosport sportvloeren assortiment en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, lange levensduur en goede demping.

Een sportvloer op rol van Fitnesstegel.nl wordt geproduceerd in Zwitserland door middel van een koud productieproces. Hierbij wordt veel minder energie dan vulkanisatie productiemethodes gebruikt en bovendien stukken milieuvriendelijker. Het gebruikte SBR is afkomstig van vrachtwagenbanden uit West-Europa en voldoet aan alle strenge Europese normeringen ten aanzien van carbon black en polyaromatische koolwaterstoffen. Dit in combinatie met een hoge persing en een hoogwaardige PUR-binder maakt het materiaal extreem slijtvast, elastisch en veilig voor mens en dier.

Sportvloer op rol toepassingen:

≥ 4mm: Cardio, spinning, fysiotherapie, yoga, winkels, beurzen, entrees

≥ 6mm: Krachttoestellen, groepslessen,

≥ 8mm: Functional training, lichte gewichten, aerobic, tai chi

≥ 10mm: Ski verhuur, ijsbanen, kabelbanen, golfbanen (entree, caddy room, etc.)

≥ 12mm: Crossfit, vrije gewicht zones

Afhankelijk van de toepassing adviseren wij de sportvloer op rol minimaal vast te zetten met dubbelzijdige tape, deze kunt u bij de rollen mee bestellen. Bij groepslessen of andere toepassingen waarbij veel horizontale krachten worden uitgeoefend kunt u de vloer het beste vol verlijmen. Dit levert tevens ook esthetisch het mooiste resultaat op. Hoe minder frictie des te meer u profiteert van alle producteigenschappen, levensduur en een langdurig strak uiterlijk. Onderhoud kan met bezem of dweil. Voor technische vragen over de sportvloer op rol kunt u altijd terecht bij onze expert of de bijbehorende documentatie.

Eigenschappen: Comfortabel, slijtvast, antislip, eenvoudig te reinigen, (geluids)dempend

Sportvloer op rol - Voordelig, snel te plaatsen en fraai