Tracks

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Tracks

Sprinttrack

Wil u buiten naar binnen halen of uw sportschool iets extra’s geven? Een kunstgras sprinttrack geeft net even wat meer uitstraling en beleving aan uw sportomgeving. Ook zorgt het materiaal en de belijning voor nieuwe trainingsmogelijkheden, zoals het trainen met powersledges en diverse andere functionele trainingen. Een sprinttrack is niet alleen geschikt voor oefeningen in sport- en fitnesscentra maar ook een leuke en functionele toepassing voor in de fysiopraktijk. Deze producten hebben een hoge vezeldichtheid, hierdoor zijn ze geschikt voor intensief gebruik en bestendig tegen zware puntbelasting. Daarbij zij ze onderhoudsvriendelijk, want u kunt de tracks periodiek eenvoudig reinigen met een stofzuiger en dweil.

Toepassing sprinttrack:

- Functionele Training

- Loopoefeningen

- Powersledge

Als ons kunstgras is van topkwaliteit, voldoet aan de Europese norm en is 100% lood en cadmiumvrij en is daarmee milieuvriendelijk te noemen. Sprinttracks zijn een absolute aanwinst voor binnen omgeving of buitenterrein, waarmee u uw sporters een wereld aan extra mogelijkheden biedt. Standaard zijn ze leverbaar met rolbreedtes van 1,33 en 2 meter, waarbij de keuze heeft uit zwart of groen kunstgras in combinatie met witte belijning. De sprinttracks zijn uitgebreid getest en afgestemd op intensief gebruik, niets voor niks liggen ze al op diverse locaties in Nederland en België. De korte vezel en een hoge grasdichtheid zorgt er tevens voor dat de mat slijtvast is en lange levensduur heeft.

Wij van Fitnesstegel.nl, onderdeel van Envirosport adviseren voor het plaatsen van de sprinttrack de ondergrond goed schoon te maken en oneffenheden te verwijderen. Vul eventuele gaten op zodat de oppervlak mooi egaal is en deze niet terug te zien zijn in de track. Montage kan middels dubbelzijdige tape of volledige verlijming. Deze kunt u bij ons vinden onder toebehoren. Zorgt dat de mat stevig vastzit aan de ondergrond, dit is noodzakelijk om verschuiven te voorkomen als deze zwaar belast wordt. Als u kiest voor volledige verlijming kan deze niet snel en makkelijk weer verwijderd worden. Houd hier dus rekening mee bij welke keuze u maakt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Eigenschappen: slijtvast, duurzaam, waterdoorlatend (geschikt voor binnen en buiten), hoge UV-stabiliteit. Gemakkelijk te installeren.

Sprinttrack voor sportomgevingen - Geschikt voor Powersledge gebruik