Fitnessvloeren voor de professional

Fitnessvloeren voor de professional
2 februari 2018 Fitnesstegel.nl
Legend fitness envirofloor pak veilig

Op zoek naar een perfecte fitnessvloer voor uw crossfitbox, bewegingsstudio, sportschool of bedrijfsfitness? Dan bent u bij Fitnesstegel.nl op de juiste plek. Met ons Envirofloor assortiment kan vrijwel iedereen de perfecte fitnessvloeren samenstellen die precies aansluit aan uw specifieke wensen.

 

Professionele fitnessvloeren

Bij ons kan een rubber vloer helemaal worden samengesteld op uw persoonlijke wensen, budget, volumieke gebruik en de beoefende sporten. Zo heeft u naar keuze uit diverse sportvloer rollen en tegels ook de mogelijkheid dit te combineren met crossfittegels of een extra dempende ondervloer. De crossfittegels zijn speciaal ontworpen om zelfs de meeste extreme sportbelastingen te weerstaan. Dit is in de meeste gevallen ook wel nodig gezien de sport net zoveel vraagt van de sporter als de vloer. Zo kunnen er gerust oefenen gedaan worden met zware trekkerbanden, touwen of zware gewichten. De tegels zijn vrij zwaar en hoeven meestal niet verlijmd te worden. Vaak kiezen onze klanten ervoor de vloer zelf te gaan leggen. Wij raden hierbij natuurlijk sterk aan de verwerkingsvoorschriften goed te volgen.

 

Wij bieden de volgende producten aan in deze webshop

Kenmerken Fitnesstegel producten

Alle producten in ons fitnessvloeren assortiment zijn EU-gecertificeerd volgens de EN-1177 norm en getest op gevaarlijke PAK’s. Wij willen er zeker van zijn dat onze producten lang mee gaan en veilig zijn bij langdurig huidcontact. Onze producten zijn koudgewalst en door diverse onafhankelijke instituten in Nederland, Duitsland en Zwitserland getest. Daarnaast zijn onze fitnesstegels en vloeren onderhoudsarm, schokabsorberend, vochtdoorlatend, bijzonder slijtvast, trilling isolerend, geluiddempend en bestendig tegen de elementen. Wij kunnen sportvloeren leveren die geschikt zijn voor binnen en buiten sportomgevingen. Wij begrijpen dat bij binnen omgevingen hygiëne een belangrijkere rol speelt en buiten een goede drainage erg belangrijk is. Onze sportvloeren zijn voorzien van 2 jaargarantie en bestaan uit 100% gerecycled materiaal van West-Europese afsprong. Na gebruik zijn de producten volledig recyclebaar. Voor meer informatie kunt u de documentatie pagina bezoeken.

 

Referentie projecten

Wilt u vooraf een staaltje ontvangen of graag een paar referenties bekijken van ons in Nederland in België? Dat is natuurlijk mogelijk, op onze website kunt u tevens alvast een paar van onze referenties bekijken. Wij hebben over de jaren heen middels onze hoofdonderneming als verschillende sportscholen, fysiopraktijken en bedrijven voorzien van een prachtige fitnessvloer.

 

Wilt u maatwerk?

Wij begrijpen maar al te goed dat ieder project anders is. De afgelopen jaren heen hebben wij al diverse sportomgevingen gezien die net ieder hun eigen twist aan het concept “sportvloer” hebben gegeven. Ook hierbij kunnen wij u assisteren. Kijkend naar uw budget en toepassingen kunnen wij vast en zeker tot de perfecte oplossing komen. Zo begrijpen wij dat geluidsdemping extra belangrijk is in stedelijke omgevingen en slijtage bij crossfit minimaal moet blijven. Indien u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, telefoon of via onze webchat. Vaak reageren wij binnen een dag.