Goedkope sportvloer realiseren

Goedkope sportvloer realiseren
29 juni 2018 Fitnesstegel.nl

gemak goedkope sportvloer thuis

Wij van Fitnesstegel.nl begrijpen dat veel mensen graag een goedkope sportvloer thuis willen creëren. En een passende sportvloer hoort hier natuurlijk bij, maar wel voor een betaalbare prijs. Veel mensen verzien zich erop, een goede sportvloer kost namelijk ook wat. Veel kiezen hier voor een goedkoop alternatief uit China. Veel van deze producten gaan vaak niet lang mee of het rubber geeft een nare en hangende guur af. Ook is er bij deze producten vaak geen onderzoek gedaan naar de afkomst van het rubber en het effect op de gezondheid en milieu, denk hierbij factoren als zware metalen, poly aromatische koolstoffen en carbon black.

Er zijn veel manieren om een goedkope sportvloer te realiseren, hier onder volgen enkele tips:

  • Materiaal op rol is het voordeligst per m2.
  • Hoewel dun materiaal voordeliger is in aanschaf kunt u de dikke varianten in veel gevallen los leggen (dan wel in gesloten vorm).
  • Deel het oppervlak op, duurdere vloer voor de meest belaste gebieden (waar bijvoorbeeld veel met zware gewichten wordt getraind of intensieve oefeningen worden beoefend.) Gebruik voor de minder
  • U behoeft voor het verwerken geen speciale gereedschappen aan te schaffen (tenzij u het gaat verlijmen). U kunt met “normaal gereedschap” (stanleymes etc.) en een beetje spierkracht heel ver komen.
  • Dubbelzijdige tape is een voordelige manier om een vaste vloer te realiseerbaar die tevens ook weer snel en simpel te verwijderen is.

Wat kan Fitnesstegel mij aanbieden voor het leveren van een goedkope sportvloer?

Wij hebben diverse oplossingen in het assortiment waarmee u voor een vrij klein budget een kwalitatief hoge sportvloer kunt realiseren. Zoals al eerder gezegd is het materiaal op rol per m2 het voordeligst en het snelst aan te leggen. Binnen het rol materiaal is de 100% SBR Deep Black uitvoering het voordeligst. Dit materiaal is zeer slijtvast een geeft een strakke look aan de sportruimte. Bevestig dit materiaal middels dubbelzijdige tape en in een gesloten vorm. Hieronder laten we enkele producten zien waarmee u snel simpel een mooie vloer kan realiseren.

Voordelen Envirofloor sportvloeren uit het Fitnesstegel assortiment.
  • Slijtvast en dempend
  • Veilig ten aanzien van PAK’s, Carbon Black & zware metalen
  • Onderhoudsarm
  • Beschermt materiaal, gebouw & sporter