Over ons

Hallo, Wij zijn Fitnesstegel.nl!
Operationeel sinds 2018, onderdeel van Fiberplast Circulair.

Onze missie

Fitnesstegel.nl is een webshop dat zich volledig richt op het leveren van hoogwaardige rubber sportvloeren voor in sportscholen of homegyms. Over de jaren heen hebben wij al veel vloermateriaal mogen leveren op diverse locaties in Nederland & België. Het werd echter tijd dat men via een webshop de kans kreeg deze producten te verschaffen.

Mogelijkheden

Fitnesstegel.nl heeft een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van sportvloeren. In veel gevallen kunnen wij meerdere alternatieven aanbieden. Wij kunnen in overleg een offerte opstellen die volledig aansluit op uw wensen ten aanzien van budget, look en toepassing.

Daadkrachtig

Onze producten staan bekend om hun hoge slijtvastheid en lange levensduur. Wij kunnen sportvloeroplossingen bieden voor zelfs de meest extreme sportomgevingen.

Toegankelijk

Onze webshop is toegankelijk en functioneel op vrijwel ieder platform en apparaat. Wij hebben er alles aan gedaan om een zo’n veilig en vriendelijk mogelijke winkelomgeving te creëren.

Levertijden

Als wij het materiaal op voorraad hebben, kunnen wij het binnen twee werkdagen uitleveren. Indien dit niet het geval is, kan het 2 tot 5 werkweken zijn. Onze actuele voorraden kunt u hier zien.

Persoonlijke assistentie

Wij hechten veel waarde aan professionele support bij het uitkiezen van de perfecte sportvloer. Schroom daarom niet en bel, mail of chat met ons!

Betaalmogelijkheden

Bij ons kunt u middels diverse betaalmogelijkheden veilig en snel afrekenen. Wij hebben diverse betalingsmogelijkheden voor zowel onze Nederlandse als Belgische klanten.

Kernwaardes Fitnesstegel producten.

U kunt onze fitnessvloeren in de meeste gevallen zelf met redelijk gemak leggen. Wel raden we voor de wat dikkere & zwaardere vloeroplossingen aan om wat extra spierkracht te regelen. Dit is waarschijnlijk geen probleem als u een sportschool wilt inrichten.

Ons materiaal is onder hoge druk koud gewalst en is bestendig tegen zelfs de meest extreme sporten. Rubber is van nature zeer slijtvast en staat bekend om zijn lange levensduur en hoge dempende waardes.

Ons materiaal is onderhoudsarm en behoeft in vergelijking tot alternatieven weinig onderhoud. Wel raden wij aan, met name in termen van hygiëne, af en toe met een warm sopje en dweil de vloer te reinigen.

Meer te weten komen?

Neem contact op!