Over ons

Hallo, Wij zijn Fitnesstegel.nl!
Operationeel sinds 2018, onderdeel van Ruplast

Onze missie

Wij zijn een webshop dat zich volledig richt op rubber sportvloeren voor in de sport- en fitnessbrache. Wij hebben de afgelopen al veel materiaal geleverd op projectbasis. Wij vonden het echter tijd dat men ook de mogelijkheid moet hebben dit te doen middels een webshop.

Mogelijkheden

Vaak kunnen wij veel bieden qua mogelijkheden voor uw sportomgevingen. Wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van sportvloeren.

Daadkrachtig

Onze producten staan bekend om hun hoge slijtvastheid en lange levensduur. Wij kunnen sportvloeroplossingen bieden voor zelfs de meest extreme sportomgevingen.

Toegankelijk

Onze webshop is toegankelijk op vrijwel ieder platform en apparaat. Wij hebben er alles aangedaan om u een zo’n veilige en vriendelijk mogelijke winkelomgeving te geven.

Levertijden

Wij leveren het materiaal vaak binnen 1 of 2 werkweken. Het is echter mogelijk het materiaal soms op een specifieke datum te leveren. Dat kunt u met ons afstemmen.

Persoonlijke assistentie

Wij hechten veel waarde aan professionele support bij het uitkiezen van de perfecte sportvloer. Schroom u daarom niet en bel, mail of chat met ons!

Betaalmogelijkheden

Bij ons kunt u middels diverse betaalmogelijkheden veilig afrekenen. Of u nou Paypal, Ideal of Bancontact prefereert.

Kernwaardes Fitnesstegel producten.

Onze vloeren kunt u in de meeste gevallen zelf met gemak leggen. Wel raden we voor de dikke tegels wel aan even aan wat extra spierkracht te regelen. Dit is waarschijnlijk geen probleem als u een sportschool wil inrichten.

Ons materiaal is onder hoge kracht koud samengeperst en is uiterst bestendig tegen zelf de meeste extreme sporten. SBR & EPDM zijn van nature zeer slijtvast en staan bekend om hun lange levensduur.

Ons materiaal is onderhoudsarm en behoeft weinig onderhoud. Wel raden wij aan in termen van hygiëne af en toe met een warm sopje en een dweil de vloer te reinigen.

Meer te weten komen?

Neem contact op!