Sportschool inrichten

Sportschool inrichten
20 mei 2019 Fitnesstegel.nl
sportschool inrichten maatwerk oplossing sprinttracks powersledge

Sportschool inrichten

Bij een sportschool inrichten komt nogal wat kijken. Wij begrijpen dit helemaal en kunnen daarom vrijwel alles wel leveren en plaatsen ten aanzien van sportvloeren. Wij hebben een divers assortiment van vloeroplossingen en een wereld van kennis en ervaring in huis. Slechts een heel klein deel hiervan hebben wij in de webshop staan. Wij kunnen een fitnessvloer verzorgen die aan al uw wensen voldoet t.a.v. uiterlijk, demping en natuurlijk budget. Denk hierbij niet alleen aan fitnesstegels of sportvloeren op rol, maar ook aan kunstgras, maatwerk logo’s of sportlaminaat oplossingen met een dempende kurkonderlaag. Niet voor niks hebben wij over de jaren heen een diverse en vooral erg mooie portfolio kunnen opbouwen!

Onze tip: stel eerst een huisstijl vast

Sportschool inrichting kan soms nogal lastig zijn. Zeker als beginnende bewegingsstudio, crossfitbox of fitnessruimte en er nog geen duidelijke “huisstijl handboek” is. Maak je het strak uniform zwart of grijs of juist kleurig of natuurlijk met EPDM & kunstgras? Wij kunnen het kunstgras & EPDM in veel kleurvariëteiten leveren zodat de vloer helemaal past in de gewenste huisstijl van de sportschool. Onze vloeroplossingen zijn erop gemaakt vele jaren intensief gebruik aan te kunnen met minimaal onderhoud, slijtage en kleurverlies. Wij denken ook mee ten aanzien van geluidsdemping zodat uw buren minimaal last ondervinden. Qua onderhoud is vaak een sopje en een dweil wel genoeg, maar op aanvraag kunnen wij ook specialistische sportvloer reinigingsapparaten leveren. Deze reinigen het oppervlakte grondig en zijn voor specifieke omgevingen met een hoge vocht/zweet belasting erg aan te raden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Veel verkochte vloeroplossingen

Sportvloer laten leggen

Een sportvloer laten leggen doen wij middels Friar Sports Flooring te Damwoude. Met hun kunt u er zeker van zijn dat onze vloeren professioneel worden gelegd en nog voor vele jaren sportief plezier zullen geven. Via hun kunt u ook veel regelen ten aanzien van maatwerk oplossingen zoals belijning, vloerlogo’s of speciale boodschappen/instructies op het vloeroppervlak. De producten in onze webshop zijn door onze instructies nauwkeurig op te volgen indien gewenst ook zelf te leggen. Voor beginnende sportschoolhouders of particulieren met een homegym en een beperkt budget valt zo veel te besparen bij het sportschool inrichten. Voor persoonlijk advies is het aan te raden onze documentatie te raadplegen of contact met ons op te nemen.