Sportvloer laten leggen

Sportvloer laten leggen
1 april 2019 Fitnesstegel.nl
sportvloer laten leggen

Sportvloer laten leggen

Fitnesstegel.nl kan sinds kort de optie bieden om de vloer bij u te leggen. Normaliteit leverden wij eerst altijd de benodigdheden hiervoor; van sportvloer op rol tot aan fitnesstegels. De klant kan door onze verwerkingsinstructies te volgen op een redelijk makkelijke manier snel en simpel een mooie en kwalitatief hoogwaardige sportvloer creëren. Door ons Envirosport assortiment over de jaren heen langzaam uit te bouwen kunnen we echter veel meer aanbieden. Van pvc-laminaat voor looppaden of ruimtes waar men veel ritmische oefeningen uitvoert of juist een uiterst bestendige kunstgras mat waar met met een power sled overheen kan gaan. Kortom, bij ons kunt u voor veel dingen uit de voeten. Alleen de sportvloer laten leggen miste nog, en dat kan vanaf nu ook!

Wat is er allemaal mogelijk bij Fitnesstegel.nl t.a.v. een sportvloer laten leggen?

Wij kijken ten eerste naar de specifieke wensen en eisen van de klanten. Daarna kunnen we zien of we dat ten aanzien van het budget ook voor elkaar kunnen krijgen. In veel gevallen kunnen we meerdere opties aanbieden. Ons assortiment is namelijk veel breder dan wat wij huidig in onze webshop hebben staan. Wij hebben over de jaren een aantal leveranciers geselecteerd die allen hoogwaardige en veilige sportvloer opties kunnen aanbieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of liever nog stuur ons een tekening (indien aanwezig)!

sportvloer laten leggen

Wat kost het ongeveer?

Dat hangt af van het totale m2, het type vloer en de complexiteit van de sportvloer (maatwerk kost bijv. extra). Wij gaan eerst in overleg met u om te zien wat er allemaal mogelijk is. Een m2 prijs zeggen is helaas altijd moeilijk. Het beste kunt u hiervoor een aanvraag sturen naar info@fitnesstegel.nl dan krijgt u vaak binnen een werkdag een passende offerte of bericht. Hou er wel rekening mee dat onze verlegger helemaal uit Friesland moet komen. We kunnen voor u alle type vloeren verwerken: slijtvast laminaat, kunstgras met belijning, aankomstmat met logo tot aan crossfit tegels.

Hoe kan ik deze dienst erbij bestellen?

Dit kan alleen door een aanvraag te sturen naar ons info adres. Wij geven dan gelijk binnen een werkdag bericht om te zien of het mogelijk is (afstand & schema etc). Geef hierbij zoveel mogelijk informatie betreffende de nieuwe fitnessvloer. Ook moeten wij kijken of het kan qua levertijden van onze leveranciers. Een professionele sportvloer laten leggen vergt nogal wat planning en overleg.