Sportvloer thuis

Sportvloer thuis
20 april 2018 Fitnesstegel.nl
sportvloer thuis home gym vloeren rubber

Van plan binnenkort een sportvloer thuis te realiseren? Bijvoorbeeld in een vrije kamer of gewoon in de garage? Dan hebben wij precies wat u zoekt in ons assortiment. Onze rubbervloeren zijn namelijk perfect voor die omgevingen en bieden veel voordelen. Zo zorgen de rubber vloerbekleding voor een goede valdemping, geluids/trillingdemping, warmte-isolatie & schade preventie. Zeker als u uw sportomgeving bijvoorbeeld op de eerste verdieping van een appartementencomplex of woning in een stedelijke woonomgeving heeft.

 

De voordelen van een rubber sportvloer thuis van Fitnesstegel.nl

  • Geeft geluidsdemping, trilling isolatie en valbescherming
  • Beschermt zowel de sporter, trainingsmaterialen/apparaten als het gebouw
  • Makkelijk in onderhoud
  • Zeer slijtvast en gaan erg lang mee
  • Biedt een adequaat anti-slip niveau, ook tijdens vochtige omstandigheden
  • Producten afkomstig van vertrouwde en gerenommeerde producenten uit West-Europa

 

Installatie home gym vloer

Veel mensen zien erg tegen deze factor opzien. Dit terwijl het in veel gevallen helemaal niet zo complex is. Wij kunnen u persoonlijk advies geven betreffende uw specifieke wensen en situatie. In de meeste gevallen voldoen onze leginstructies meer dan genoeg. Laat het materiaal voor dat u aan de slag gaat van tevoren eerst wel minimaal een dag acclimatiseren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u zowel de instructies van ons en de lijmproducent navolgt. Hanteer bijvoorbeeld de droogtijden voordat u het materiaal gaat betreden. Een deel van ons assortiment behoeft trouwens niet verlijmd te worden, deze kunnen in gesloten vorm of in sommige situatie los worden gelegd. Voor speciale omgevingen waar men veel te maken heeft met geluidsoverlast raden wij aan te gaan voor een extra protectiemat of verlijmde ondervloer.

 

Wij leveren o.a. de volgende materialen:

Sportvloer thuis home gym vloeren

Niet zeker?

Neem dan contact met ons op over uw home gym vloeren. Wij reageren vaak binnen een werkdag en kunnen u indien gewenst ook maatwerk oplossingen aanbieden. Over de jaren heen hebben wij al voor een divers aantal verschillende soorten toepassingen Envirofloor rubber vloeren mogen leveren. Ons materiaal is uitsluitend afkomstig van diverse vertrouwde en toonaangevende producenten uit Nederland, Duitsland en Zwitserland. Dit betekend dat onze producten Europees zijn gecontroleerd en veilig zijn ten aanzien van schadelijke PAKS en zware metalen. Vraag gerust om meer informatie of test rapporten.